در این مراسم ضمن مشارکت هیات اعزامی در مراسم و استفاده از سخنرانیها و برقرای ارتباط و گفتگو و هم افزایی با فعالان فضای مجازی، مدیر موسسه سخنرانی خود را با عنوان «الگوها و ظرفیتهای شبکه سازی رسانهای جوانان جهان اسلام در عرصه بین الملل» در پنل «الزامات و شاخصههای شبکه سازی و کنشگری در فضای مجازی» ارائه نمود. در این سخنرانی به فعالیتهای موسسه گفتگوی دینی وحدت در شبکه های اجتماعی و تلاش این موسسه برای شبکه سازی و ارتباط موثر با نخبگان کشورهای عربی اشاره شد و گزارشی در این زمینه ارائه گردید.


جشنواره سلمان بستری برای شناسایی و حمایت از فعالان جهادگر، معتقد و خلاق فضای مجازی فراهم آید. جشنواره بین المللی رسانهای و فضای مجازی «سلمان»، با هدف پرکردن خلأ جدی درزمینه کنشگری دینی و معرفتی فضای مجازی طراحی و برگزار میشود. ما در کشور جشنوارههای متعددی در حوزههای مختلف رسانهای داریم، اما تاکنون هیچ رویدادی به صورت تخصصی و به طور مستقیم به شناخت فعالان فضای مجازی و تقدیر از آنها که آثارشان در حوزه معرفتی و دینی الهام بخش، نوآورانه و اثربخش است نپرداخته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، احسان کفشدارطوسی دبیر این جشنواره هدف کلی جشنواره سلمان این است که بتوانیم یک شبکهسازی جدی در حوزه تولید محتوا و کنشگری در فضای مجازی داشته باشیم و این جشنواره به دنبال آن است که متخصصان حوزه رسانه و فضای مجازی را گرد هم آورد تا در ساحتهای مختلف از جمله بازی و سرگرمی، زیرساختهای رسانهای و حوزههای متنوع دیگر به تبادل نظر بپردازند.
در مراسم اختتامیه این جشنواره، حجتالاسلام «احسان بیآزار تهرانی» تولیت امامزاده صالح، «مصطفی مافی» رئیس پارکهای فناوری ارتباطات و اطلاعات، حجتالاسلاموالمسلمین «علی خیاط»، مدیر حوزه علمیه خراسان و «سید محمدامین آقامیری»، دبیر شورای عالی فضای مجازی، به ایراد سخنرانی پرداختند و در پایان، از نفرات برتر تقدیر شد.





